• PropTech-as-a-Service

    “Innovation is the change that unlocks new value” -Jamie Notter

PropTech-as-a-Service

Wist je dat 87% van de economische waarde van bedrijven wordt gedreven door innovatie. Innovatie is cruciaal voor het voortbestaan van organisaties. Steeds meer vastgoedbedrijven zien het gigantische waardepotentieel van technologische en sociale innovatie door derden – als onderdeel van het ecosyteem – die kunnen bijdragen aan proces-, product- en businessmodel innovatie. Om als organisatie toekomstbestendig te blijven kan hulp van buitenaf extreem waardevol zijn. Of het nu gaat om Bewustwording, Ontdekken, Ontwikkelen, Schalen of Transformeren (BOOST). Als PropTechNL krijgen we steeds meer vragen om te helpen tijdens deze fases als sparringpartner/ consultant, faciliteren van workshops en/ of als in-company spreker, vandaar deze Service.

PaaS (PropTech-as-a-Service) wat is dat?

Alles is een Service (XaaS) en de meeste bekend is Software as a Service (SaaS). SaaS is een bekend acroniem voor softwaredistributiemodel waarbij applicaties door een leverancier worden gehost en via het internet beschikbaar worden gesteld aan klanten. Zo ook voor innovatie. PropTech-as-a-Service (PaaS) is het toepassen van de principes van samenwerking en crowdsourcing op het innovatieproces met als doel de beweging naar digitale transformatie vergroten.

Waarom PaaS?

Als je doet wat je deed, dan krijg je wat je kreeg en dat is niet toekomstbestendig in een tijd van snelle veranderingen.

Voor en door wie?

Voor leiders die stappen willen zetten in de transformatie van de organisatie en het ecosysteem en gefaciliteerd door experts uit het (inter)nationale netwerk.

Wat levert PaaS via PropTechNL op?

  • Nieuw inzichten en zicht op PropTech trends en ontwikkellingen;
  • Snellere time-to-market van jouw innovaties;
  • Snellere en betere besluitvorming voor de een ontwikkeling van een toekomstbestendige organisatie;
  • Versnelling van digitalisatie van jouw organisatie;
  • Kennisontwikkeling van jou en jouw collega’s;

Voor welke vragen ideeen voor de inzet van IaaS?

We kunnen je helpen tijdens verschillende fases: Bewustworden, Ontdekken, Ontwikkelen, Schalen en Transformeren. Kortom, BOOST. Dat ik ook wat we je graag willen geven, een boost om jouw ambities te realiseren. Dit kan doormiddel van het geven van presentaties, faciliteren van workshops en het op maat maken van projecten en programma’s.

Wij kunnen jouw BOOST faciliteren door bijvoorbeeld:

  • PropTech Talk / Key-note te verzorgen, om bewustwording en betrokkenheid te vergroten;
  • Strategische sparringsessies aan te gaan met beslissers;
  • Workshops en/of PropHacks te faciliteren, waarbij we een maatschappelijk of organisatievraagstuk hacken door (kennis-/netwerk-) partners en/of netwerkrelaties;