Team

Het team van PropTechNL is lean-and-mean en werkt als een netwerkorganisatie. De organisatie bestaat uit niet-hiërarchisch verbonden onderdelen. Zij hebben een eigen relatie met de omgeving, hierdoor kunnen ze snel inspelen op veranderingen en vragen (van PropTech Frontiers).

Menno Lammers

Menno Lammers

Mobiel: +31 6 51 92 21 96

Mail: Menno@PropTech.nl

Menno Lammers is de oprichter van PropTechNL, een inclusief cross-sectoraal netwerkplatform dat de toekomst van vastgoed uitvindt. PropTechNL biedt vooruitstrevende mensen uit verschillende sectoren, die technologie gebruiken als hefboom, om de toekomst van vastgoed uit te vinden voor een duurzame toekomst. Menno is een veelgevraagde strategieconsultant door directies van vastgoedbedrijven. Hij is visionair, geestig, persoonlijk en heeft integriteit hoog in het vaandel staan. Menno werkte voor een diversiteit aan bedrijven zoals Syntrus Achmea Real Estate and Finance, Savills Nederland, Rijksvastgoedbedrijf. Daarnaast is hij ook mentor bij Startupbootcamp voor het programma ‘Smart City & IoT’.

Marieke Post

Marieke Post

Mobiel: +31 6 48 01 54 15

Mail: Marieke@PropTech.nl

Gezocht!

Gezocht!

Afstudeerder (m/v)

Raad van Advies

Doelstelling van de Raad van Advies is het gevraagd én ongevraagd advies geven, zodat PropTechNL haar strategie op een effectieve manier implementeert.

Elco Brinkman

Elco Brinkman

Raad van Advies

Fractievoorzitter in de Eerste Kamer
Voormalig voorzitter van Bouwend Nederland

“PropTechNL is een waardevol initiatief en sluit perfect aan bij de maatschappelijke ontwikkelingen. De cross-sectorale insteek en het potentieel van mensen als uitgangspunt om te innoveren spreken mij erg aan. De focus van PropTechNL om te gaan experimenteren in de praktijk, hackathons te organiseren en op zoek te gaan naar use-cases zijn van essentieel belang om te kunnen schalen. Ik draag PropTechNL een warm hart toe omdat het ten goede komt voor de groei en de samenleving van Nederland” - Elco Brinkman

Marilijn Boumeester

Marilijn Boumeester

Raad van Advies

Founding Partner / Contentstrateeg - BBGP
Contentstrateeg, facilitator en coach - Buro Boumeester
Voormalig innovatiemanager - NRC