Waarom, wie, wat, hoe en waarover

PropTechNL – is een exclusief cross-sectoraal netwerk van PropTech Frontiers. Ons doel is: “de toekomst van vastgoed uitvinden, met positieve impact op de vitaliteit van mens en maatschappij”. Om dit doel te realiseren stimuleren wij het leervermogen van zowel het individu als de groep, waardoor PropTech business en innovaties gaan groeien.

Voor wie? – beslissers zoals CxO’s / senior management en founders.

Wat? – wij zorgen (vooralsnog alleen) voor exposure en organiseren events.

Waarover? – de toekomst van de stad en vastgoed + nieuwe technologie, zoals big data analytics, Internet of Things, VR/AR, Blockchain.

Team

Het team van PropTechNL is lean-and-mean en werkt als een netwerkorganisatie. De organidsatie bestaat niet-hiërarchisch verbonden onderdelen die een eigen relatie hebben met de omgeving en snel inspelen op veranderingen in die omgeving, op vragen van van PropTech Frontiers of vragen van andere spelers in het domein.

Menno Lammers

Menno Lammers

Menno is de initiator van PropTechNL

Marieke Post

Marieke Post

Gezocht!

Gezocht!

Afstudeerder (m/v)

Raad van Advies

Doelstelling van de Raad van Advies is het gevraagd én ongevraagd advies geven, zodat PropTechNL haar strategie op een effectieve manier implementeert.

Elco Brinkman

Elco Brinkman

Raad van Advies

Fractievoorzitter in de Eerste Kamer
Voormalig voorzitter van Bouwend Nederland

“PropTechNL is een waardevol initiatief en sluit perfect aan bij de maatschappelijke ontwikkelingen. De cross-sectorale insteek en het potentieel van mensen als uitgangspunt om te innoveren spreken mij erg aan. De focus van PropTechNL om te gaan experimenteren in de praktijk, hackathons te organiseren en op zoek te gaan naar use-cases zijn van essentieel belang om te kunnen schalen. Ik draag PropTechNL een warm hart toe omdat het ten goede komt voor de groei en de samenleving van Nederland” - Elco Brinkman

Marilijn Boumeester

Marilijn Boumeester

Raad van Advies

Founding Partner / Contentstrateeg - BBGP
Contentstrateeg, facilitator en coach - Buro Boumeester
Voormalig innovatiemanager - NRC