PropTechNL goes London

London is een van de plaatsen waar je moet zijn als het om PropTech gaat. Het is de proptech bakermat en eind vorig jaar besloot ik hier in mei 2017 naar toe te gaan. De komende dagen ga ik op PropTech expeditie en bezoek sowieso twee events: FUTURE : PropTech en Propteq Europe 2017.

FUTURE : Proptech

FUTURE : PropTech vindt – Europa’s best bezochte event over innovatie & technologie in de vastgoedsector – plaats op 4 mei en ruim 600 mensen uit 29 landen bezoeken het event. Het thema voor dit jaar is: “Corporate Innovation & Digital Transformation in Real Estate”. De line-up van sprekers van onder meer Google, Lendinvest, JLL, VTS, APG en RICS gaan hun verhaal delen. Tijdens het event gaat ook Erik Ubels van OVG zijn verhaal over The Edge delen. Het gebouw op de Zuidas waar internationaal veel aandacht voor is en structureel terugkomt in de lijst van ‘the smartest buildings in the world’. Het hoofdpodium wordt gehost door James Dearsley.

Propteq

Propteq vindt – het grootste senior netwerkevent – plaats op 11 mei. Ruim 200 deelnemers uit meer dan 25 verschillende landen gaan met elkaar in gesprek over de proptech beweging. De gesprekken gaan over thema’s als: de werkplek van de toekomst, sales & marketing, inkoop, investering, UX/UI, IoT, et cetera. Tijdens dit event staat verbinding van de aanwezigen centraal en zijn geen podia met sprekers te vinden.

En meer…

De beide events zijn niet met elkaar te vergelijken en dat maakt het extra interessant. Tijdens beide events heb ik diverse afspraken gemaakt met proptech ondernemers, gevestigde vastgoedbedrijven en investeerders. Na beide events blijf ik nog wat langer in London om een bezoek te brengen aan o.a. FaceBook en The Crystal.

Wat zou jij graag willen weten over de proptech beweging? Of ben je nieuwsgierig naar mijn ervaringen op deze expeditie tour? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief of laat hieronder een vraag/reactie achter.

Bijlage) FUTURE : PropTech Events 2017_London_Vienna_Berlin

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *